25 Oktober, 2017 19:46
 
HET BASTION
Het Bastion 5
2871 EV Schoonhoven
0182-384887
info@hetbastion.com
voor reserveringen: reserveren@hetbastion.com

BASTION Nieuwtjes


logo_bastion_met_stichting.jpg
KERST GALA in Schoonhoven
Zaterdag 23 DECEMBER presenteren wij een sfeervol Kerst Gala.
Het Bastion hebben wij omgetoverd in een gezellige kerst sfeer en wij laten u dansen op heerlijke kerstmuziek.
Zoals ieder jaar presenteren wij rond de klok van 12 een glaasje champagne en blikken even terug en kijken natuurlijk ook vooruit.

Natuurlijk willen wij, traditie getrouw, jullie een mooie demonstratie laten zien.
We zijn daarom heel blij dat wij de Nederlands kampioenen Ballroom dansen, Wesley van Riel en Patricia Bach, bij ons een demo kunnen laten dansen! Dat wordt dus genieten!

Entree is voor deze gala avond €15.- p.p. aanvang 20:00 uur
Dresscode: feestelijk / gala

KOM GENIETEN IN DE GEZELLIGSTE EN MOOISTE DANSLOCATIE IN DE KRIMPENERWAARD!!!!!

U bent welkom in:
"Het Bastion"
Bastion 5 Schoonhoven.
www.hetbastion.com
info@hetbastion.com

vooraf reserveren kan via info@hetbastion.com

*********

 

de Vereniging van Dansers in Nederland

Wat is de VDN?

De VDN is de Vereniging van Dansers in Nederland. Het lidmaatschap staat open voor alle dansers en dansliefhebbers in Nederland. Landelijke dansersvereniging VDN bestaat sinds 9 juni 2006.
Belangrijke redenen om lid te worden zijn:
•    Belangenbehartiging voor dansers
•    Informatie op maat
•    Veel collectieve voordelen op dansgebied
•    Voor wedstrijddansers: toegang tot danswedstrijdcircuit
Wat de VDN bijzonder maakt is dat het bestuur en de vrijwilligers zelf komen vanuit dans en danssport. Daarmee is de VDN de énige landelijke organisatie die echt vanuit de dansers zelf kan spreken. De vereniging draait geheel op professionele en gedreven vrijwilligers die de activiteiten mogelijk maken. Zij zijn de kracht van de vereniging. De Vereniging is voor iedereen die op wat voor manier bij het dansen betrokken is toegankelijk. Of je nu clubles danst, aan wedstrijden deelneemt of supporter bent.

Ledenvoordeel

Dansersvereniging VDN: stem en gezicht voor dansers.
Het draait bij ons om de persoon. Zonder dansers kan een dansschool immers de deuren wel sluiten! Als dansers bereik je samen meer, daarom: vereniging van dansers! Maak daarnaast gebruik van de voordelen die de VDN je te bieden heeft.
Als VDN-lid krijg je:

Alle voordelen van het VDN-lidmaatschap voor slechts € 2,- per maand. Dat is dus zo terugverdiend. Daarmee draag je ook bij aan het verbeteren van kwaliteit en toegankelijkheid in de danswereld.
Aarzel niet om contact op te nemen. Iedere danser (lid of geen lid) kan informatie opvragen bij de VDN.  Leden hebben uiteraard een streepje voor.
Voor meer informatie: www.dansers.net en vdn@dansers.net of mail voor specifieke vragen naar het lokale aanspreekpunt voor regio Utrecht: leonie.borneman@dansers.net

 NIEUWSBRIEF
Wilt u ook Dansnieuws thuis ontvangen via de e-mail? Laat uw e-mailadres achter op info@hetbastion.com en elke maand krijgt u van ons een berichtje over de dansavonden in Schoonhoven!